SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun'da taarruz

Giresun'da taarruz

25 Temmuz 2014 Cuma - 11:23




Kadroya iki Brezilyalı golcü katmak için kolları sıvayan Yeşil-Beyazlılar yerli oyunculardan da Abdullah Karmil, Rıza Efendioğlu ve Barış Bakır’a resm





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da transfer görüşmeleri hız kesmeden sürüyor. Yeşil-Beyazlıların ikisi Brezilyalı golcü, iki de yerli oyuncu transferi yapacağı öğrenildi. Çotanaklarda yabancı oyuncuların isimleri sır gibi saklanırken düşünülen yerli futbolcuların ise Abdullah Karmil, Rıza Efendioğlu ve Barış Bakır olduğu ifade edildi. Yabancı transferinde Brezilya’ya yöneldiklerini ifade eden Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, “Kadromuza kaliteli iki golcü almak istiyoruz. Giresunspor’a önemli katkılar sağlayacak iki sambacı peşindeyiz. Görüşmelerimiz sürüyor. En kısa sürede bu transferleri bitirmek ve oyuncuları kamp kadrosuna dahil etmek istiyoruz” dedi. Defansa ve kaleye de takviye yapacaklarını bildiren Bozbağ, “Bir stoper, bir de kaleci transferi yapacağız. Stoper konusunda Trabzonsporlu Abdullah Karmil’den haber bekliyoruz. Balıkesirsporlu Rıza Efendioğlu ile de görüşüyoruz. Ayrıca Nazilli Belediyespor’dan Barış Bakır da transfer gündemimizde” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap