SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun Urfa'ya bileniyor

Giresun Urfa'ya bileniyor

17 Eylül 2015 Perşembe - 09:23




Çotanakların teknik patronu Sefer Yılmaz, son 3 haftada topladıkları 7 puanla yakaladıkları çıkışı Urfa deplasmanında da sürdürmek istediklerini söyle





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’un teknik direktörü Sefer Yılmaz, geride kalan 4 haftayı değerlendirdi. Yılmaz, “İlk maçta da geri dönüş yaptık ama olmadı. Daha sonraki haftalarda daha istekli, daha arzulu, benim dediklerimi sahaya yansıtan bir Giresunspor izledik. İnşallah bu 7 puan hem benim hem de futbolcularım üzerinde iyi bir etki yaratacak” dedi. Göztepe maçını unutup Şanlıurfa maçına konsantre olduklarını ifade eden Yılmaz, “Fikstür olarak zor periyottan geçiyoruz. Üst üste zor maçlar. Bu hafta yine Şanlıurfaspor ile deplasmanda maçımız var. Göztepe maçını unuttuk. Oradaki galibiyet, sevinç hepsi geride kaldı. Biz de her maça olduğu gibi Urfa maçına da kazanmak için çıkacağız” diye konuştu. Adım adım hedefe gideceklerini belirten başarılı teknik adam, “Sezon başında da söyledim… İstediği kadar küçük bir bütçe olsun, çok fazla sansasyonel transfer yapmasak da benim hedefim başarabileceğimiz en iyi yere gelmek. Ben bunu devamlı söylüyorum. Sonuçta lig uzun bir maraton. İnşallah istediğimiz, hedeflediğimiz yerde bitiririz ligi” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap