SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun krizi çözmeye çalışıyor

Giresun krizi çözmeye çalışıyor

09 Ekim 2015 Cuma - 00:20




Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, geçmiş dönemlerde de ekonomik sorunlar yaşadıklarını ancak bu kadar zorlanmadıklarını söyledi.





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da Başkan Mustafa Bozbağ, kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik krizi aşmak için çaba harcadıklarını söyledi. Geçmişte de buna benzer sorunlarla karşılaştıklarını hatırlatan Bozbağ, ancak hiçbir dönem bu kadar zorlanmadıklarına işaret etti. Bozbağ, "Eylül ve ekim aylarında futbolculara toplam 3 milyon lira ödememiz gerekiyordu. 4 yıldır yönetim kurulu ile birlikte çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kaldık. Çok zorluklarla karşılaştık. Hiçbirinde bu kadar zorlandığım bir zaman olmadı. Hiç durmadan gerek mülki amirlerimiz, gerekse kendi aramızda krizi çözmeye çalışıyoruz” dedi. Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin 1 milyon lira, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun da 500-600 bin liralık destek sözleri verdiğini ifade eden Bozbağ, "Bakan bize Aralık ayında kaynağın geleceğini söyledi. Yine başkanın da sözü o zaman diliminde gerçekleşecek. Biz bu süreleri erkene almaya çalışıyoruz" dedi.

Çotanakların kapısı herkese açıktır

Bozbağ, Giresunspor'u daha iyi yerlere taşıyacaklara kapılarının açık olduğunu vurgulayarak, "4 yıllık emeğin 1-2 haftada bitirilmemesi için yoğun çalışıyoruz. İleriye dönük bazı kaynaklar var. Ne gerekiyorsa hiç korkmadan üzerine gideceğiz. Ancak kongre kararı alırsak takdir Giresun halkının olacak. Ama Giresunspor'un bir daha kayyum ya da farklı yerlere gitmesine de izin vermeyiz. Bizden daha ileriye götürmek isteyen yönetim veya kişi varsa biz otururuz bu süreci daha da hızlandırırız" dedi.

Pes etmek bize yakışmaz

"Öyle kolay pes edecek değiliz" diyen Bozbağ, "Bu işi halledemezsek biz bu topluluğun önüne çıkmayız. Bütün enerjimizi bu krizi aşmaya harcıyoruz. Mustafa Bozbağ ve yönetimi aldığı görevi zamanında bitirip bu memleketin en önemli markasını sağ salim limana ulaştırma hedefinde. Bu kulüp zaten Mayıs ayında normal kongresini yapacak. O zamana kadar kulübü yöneteceğiz. Bu memlekette doğduk, hepimizin selası da bu memlekette verilecek. Bu memleketin çocuğuyuz, bütün çabamız kulübün mali kriterlerinin bozulmaması" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap