SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun kendinden emin

Giresun kendinden emin

12 Temmuz 2016 Salı - 10:21




Çotanaklar’ın Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, 2016-2017 sezonuna damga vuracak bir takım oluşturma gayretinde olduklarını belirtti





 

GİRESUNSPOR Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, yönetim olarak Yeşil-Beyazlı kulübü hak ettiği noktaya taşımak için yoğun bir mesai harcadıklarını söyledi. Kazancıoğlu, “Kampta her şey yolunda gidiyor. Eskilerle yenilerin kaynaşmasından memnunuz. Zaten yıllardır birlikte oynayan iskelet bir kadromuz vardı. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla gücümüze güç kattık” dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Kazancıoğlu, “Hocamızın raporu doğrultusunda kadromuza yeni takviyeler yapacağız. Transfer görüşmelerimiz sürüyor. Taraftarlarımız merak etmesinler. Her şey kontrolümüz altında. Taraftarlarımıza gururla izleyecekleri bir takım oluşturuyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni sezon hedefleri hakkında da önemli ipuçları veren Kazancıoğlu, “Giresunspor bayrağını en üst noktaya taşımak öncelikli hedefimiz. Bütün çabamız bunun için. Geçen sezonun son maçının, son 30 saniyesinde playoff’u kaçırdık. Yeni sezonda bunun daha iyisini yapmamız lazım ve biz de yönetim olarak bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap