SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun güç depoluyor

Giresun güç depoluyor

15 Temmuz 2015 Çarşamba - 02:26




Çotanakların Başkan Yardımcısı Yamak, Erzurum’da çok faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.





Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, Erzurum’daki ortamdan memnun olduğunu ifade etti. Yamak, “Önceki sezonlarda Kartepe’de kamp yapıyorduk ancak ilk defa geldiğimiz Erzurum’dan çok memnun kaldık. Hava çok güzel, sahalar çok güzel. Çok iyi bir sezon başı hazırlık dönemi geçiriyoruz” dedi. Yamak, “Taraftarımız daha pozitif oynayan bir Giresunspor görecek. Play-off dışında en büyük hedefimiz borçlarımızı sıfıra indirmek. Bu nedenle performansımızı daha da artırmalıyız. Oturmuş bir kadronun üzerine yapı yapmak çok daha kolay. Bunun faydalarını sezon içerisinde göreceğiz” diye konuştu.

Yamak, “Mevcut kadroya 2-3 nokta transfer daha yapmak istiyoruz. Denenmeye gelen İsmail Kone ile ilgili kararımızı bugün vereceğiz. Kanat ve defansif ön libero almayı düşünüyoruz. Bu transferlerde sona yaklaştık. Büyük ihtimalle Afyon kampının ilk haftasından itibaren tam kadro çalışmaya başlayacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap