SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun elini çabuk tutacak

Giresun elini çabuk tutacak

05 Ocak 2016 Salı - 10:50




Asbaşkan İbrahim Özkul, eski oyunculara olan borçlar nedeniyle kulübün transfer tahtası kapanmadan ara transferi bitirmek istediklerini açıkladı.





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da devre arası kampı sürüyor. Yeşil Beyazlıların asbaşkanı İbrahim Özkul, cumartesi günü başlayan kampta her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Özkul, “Fenerbahçe maçı dolayısıyla kısa bir kamp olacak. 8 Ocak’ta Antalya’dan ayrılacağız. Kupa maçlarının ertelenmesini isteyen bazı kulüpler var. Bu nedenle Fenerbahçe maçı ertelenebilir. Ertelenmezse takım 8’inde dönecek. Ertelenirse kamp süremiz uzayacak” dedi. Takıma takviye yapmak için kolları sıvadıklarını ifade eden Özkul, transfer piyasasındaki fiyatların yüksekliğinden yakınarak, “İlk günlerde fiyatlar çok yüksek. Bazı takımlar piyasayı inanılmaz yükseltiyor. Çok acele etmeye gerek yok. Giresunspor istediği transferleri yapacak. Kafamızdaki futbolcuları bir hafta içerisinde tamamlarız diye düşünüyorum. Transfer tahtası için herhangi bir ceza gelmeden gündemimizdeki isimlere imza attırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap