SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun, Denizlispor'u düşünüyor

Giresun, Denizlispor'u düşünüyor

26 Şubat 2015 Perşembe - 16:06




PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeriyönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşunun ardından top çalışması yaptı, çift kale maç oynadı. Sözeri, antrenmandaki açıklamasında, Denizlispor maçını kazanarak ligde üst sıralara tırmanacaklarını söyledi. Denizlispor maçını kayıpsız atlatmak istediklerini vurgulayan Sözeri, "Zor maç olacak ancak kazanan taraf olmak istiyoruz. Arzu ettiğimiz oyunu sahaya yansıtarak 3 puana ulaşan taraf biz olacağız" dedi.

Giresunspor taraftarlarından futbolculara sahip çıkmalarını isteyen Sözeri, şöyle konuştu: "Zor bir ligde mücadele ediyoruz. Futbolcularımız da canla başla başarı için mücadele ediyor. Bu futbolculara sahip çıkması gereken en başta taraftardır. Kadroda oynayan, oynamayan herkes bu takıma katkı sunmakta. Onlar bu mücadeleyi ortaya koymasa buralara kadar gelemezdik. Bu oyunculara pozitif destek gerek. Hepsi karakterli oyuncular. Herkes bu forma için mücadele veriyor. Başarılarıyla bunun örneklerini de verdiler. Teknik heyet olarak tüm futbolcularımıza güveniyoruz, onların arkasındayız. Giresunspor bu oyuncularla iyi yerlere gelecektir. Onun için taraftarımız futbolcularımızı biraz daha sahiplenmeli."

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap