SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun bileniyor

Giresun bileniyor

04 Ocak 2016 Pazartesi - 10:50




Ligin ilk devresini liderin 3 puan gerisinde tamamlayan Çotanaklar, Antalya’da yaptığı kampla ikinci yarıya hazırlanıyor.





PTT 1. Lig’de zirve hesapları yapan Giresunspor’da, Kulüp Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, ligin ikinci devresine tam kapasite ile hazır girmek istediklerini söyledi. Cumartesi günü başlayan Antalya kampında her şeyin yolunda olduğunu ifade eden Yamak, “Antalya’da yaklaşık bir haftalık kamp dönemi geçireceğiz. Ardından Fenerbahçe ile evimizde oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçıyla birlikte 2016’daki ilk maçımıza çıkacağız” dedi. Takıma takviye yapmayı düşündüklerini belirten Yamak, “Transfer dönemi henüz başlamadı. Gündemimizde bazı isimler var ancak transfer tahtamızın açılması için önümüze çıkması muhtemel borç miktarını bekliyoruz. Eski oyunculara olan borçlar nedeniyle transfer tahtamız kapanabilir. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Durum bu hafta içerisinde netleşir, biz de ona göre bir yol haritası çizeriz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap