SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun artık durdurulmaz

Giresun artık durdurulmaz

08 Aralık 2015 Salı - 11:03








Samsunspor maçı sonrası şehirde şampiyonluk havası ile Boluspor’u ağırlayan Giresunspor, rakibi karşısında taraftarlarının müthiş desteğiyle beraber birbirinden güzel 5 golle adeta "Şampiyonlukta ben de varım" dedi. Yeşil-Beyazlılar özellikle Erkan Sözeri’nin takımın başına gelmesiyle beraber kalesinden forvetine kadar sahada basmadık yer bırakmayan bir kimliğe büründü. Çotanakları artık durdurmak zor.

Deplasmanda iyi direnen bir takım olan Boluspor karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Giresunspor, galibiyet serisini de 5’e yükseltti. Maça disiplinli başlayan Karadeniz ekibi Vedat Muriqi’nin üstün performansıyla farka gitti. Sahayı iyi parselleyen Giresunspor, rakibine fazla alan bırakmadan haftalardır ortaya koyduğu takım oyununu sahaya yansıtarak sonuca rahat gitti.

Taraftarın da müthiş desteğiyle Yeşil-Beyazlılar üç puanı cebine koydu ve zirve yarışında iddiasını gösterdi. Giresunspor; taraftarıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle bir bütünlük içerisinde şampiyonluğa adım adım koşarken artık önümüzdeki cumartesi deplasmanda oynayacağı zorlu 1461 Trabzon maçını düşünmeye başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap