SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun 3 puana odaklandı

Giresun 3 puana odaklandı

12 Ekim 2015 Pazartesi - 15:38




Giresunspor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, takımın iki golcüsü Vedat Muriç ve Abdulaziz Solmaz galibiyete odaklandıkla





Giresunspor'da tek yol 3 puan... Yeni Malatya maçına çok iyi çalıştıklarını ve çok iyi hazırlandıklarını belirten Muriç, ”Milli maç arası bizim için çok iyi geldi. Hocalarım olsun arkadaşlarım olsun çok iyi çalışıyorlar, idmanlar çok verimli geçiyor. Yeni Malatyaspor maçının çıkışı yok, mecbur almalıyız. Balıkesir maçında çok talihsiz bir gol yiyerek ve hiç pozisyon vermeyerek 3 puanı bıraktık. İnşallah Yeni Malatya maçını alıp telafi edeceğiz" dedi. Kendi taraftarları önünde galibiyet istediklerini vurgulayan Abdulaziz Solmaz, ”Yeni Malatya maçına iyi çalışıyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Son Göztepe maçında sonra Denizli ve Balıkesir maçında birer puan aldık ama henüz bir galibiyet sevincimiz yok kendi taraftarımız önünde galip gelmek istiyoruz. Bunun içinde bu milli takım arasını iyi değerlendirip inşallah Malatya maçında galip geleceğiz" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap