SON DAKİKA



Haber > Spor > Giray Bulak iyi sonuç almak istiyoruz!

Giray Bulak iyi sonuç almak istiyoruz!

03 Şubat 2018 Cumartesi - 13:19




Giray Bulak: Deplasmandan iyi bir sonuç almak istiyoruz





Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Altınordu maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte Giray Bulak'ın açıklamalarından önemli satır başları:

Bizi en çok çapraz bağları kopan Glumac'ın sakatlığı üzdü ve oyuncumuz sezonu kapattı. Ismail Aissati de Denizlispor'a transfer oldu. Diğer takımlar oyuncu transferleriyle güçlenirken; biz oyuncu kaybettik ama genç fırsat bekleyen oyuncularımız var . Onlara şans verip kazanmak istiyoruz. Dolasıyla bu oyuncularımızın iştahı bizi üst sıralara taşıyacaktır. 

Altınordu maçı zor olacak!

Altınordu maçı zor bir karşılaşma olacak. Erzurum maçı da öyleydi. Ligin üst sıralarındaki takımlarla oynadığımız maçlar 6 puan niteliğinde karşılaşmalar. Altınordu takımına herkes genç bir takım gözüyle bakıyor ama öyle değil artık 20 yaşında 3 oyuncuları var. Diğer oyuncuları 25-30 yaşında futbolcular. Bu yüzden deneyimli bir kadroları var.  İyi bir ekibe karşı oynayacağız fakat biz de iyi bir takımız. Deplasmandan iyi bir sonuç almak istiyoruz.

Defans hattı için çalışmalar yaptık!

Balıkesirspor'a geldiğimizde 32 gol yiyen 28 gol atan bir takım vardı. Ligde en çok gol yiyen 3 takımdan birisiydi. Bunun yüzünden savunma hattını değiştirme amacıyla çalışmalarımızı yaptık. Dolasıyla hem savunma olarak hem de atak bir futbol sergileyen bir takım oluşturmaya çalıştık.


Taraftara teşekkür

İyi bir taraftar grubumuz var. Erzurumspor maçında geldiler, bizi desteklediler. Onlara çok teşekkür ediyorum .

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap