SON DAKİKA



Haber > Spor > Gidecekler ki gelecekler!

Gidecekler ki gelecekler!

19 Haziran 2014 Perşembe - 12:21




Trabzonspor, alacağı yabancıları belirledi, hatta bazıları ile el sıkıştı ancak tek sıkıntı kadrodaki yabancılar. Bordo-Mavililer önce onları gönderec





Yeni sezon öncesi şampiyonluk planları yapan Trabzonspor, yabancı transferlerinde ince eleyip sık dokuyor. 5+3 kuralı nedeniyle şuana kadar yabancı transferinde somut adım atamayan Bordo-Mavililer, önce eldeki oyuncuları göndermenin derdine düştü. Adrian’ı Al Nassr’a satan Trabzonspor, şimdi Malouda, Janko, Henrique, Colman Celustka ve Bamba’yı elden çıkarmanın hesabını yapıyor. Yönetim bu oyuncularla yollarını ayırıp el sıkıştığı yabancıları Trabzon’a getirecek. Yabancı kontenjanının açılması halinde yönetim görüştüğü oyunculara imza attırabilecek. Kolo Toure, Islam Slimani, Diego Forlan, Gignac, Asamoah Gyan ve Urby Emanuelson gibi birçok isimle görüşen Karadeniz ekibi işini garantiye almak istiyor. Bordo-Mavililer’in gündemdeki isimlerden Toure, Emanuelson ile el sıkıştığı ancak kontenjan olmadığı için bu oyuncuları imzaya çağıramadığı belirlendi. Forvet transferinde Forlan ile sıcak temas sağlayan Trabzonspor’un tecrübeli ismi ikna etmenin yollarını arıyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap