SON DAKİKA



Haber > Spor > Gerilim hattı

Gerilim hattı

28 Mart 2015 Cumartesi - 10:09




Trabzonspor’da Akhisar maçı sonrası verilen üç günlük izin sona erdi. Futbolcular çalışmaya başladı ama Teknik Direktör Ersun Yanal hala ortalarda yok





Trabzonspor’da milli maçlar nedeniyle lige verilen arada üç gün izin yapan futbolcular gelecek haftaki Torku Konya maçının hazırlıklarına start verdi. Oyuncular çalışmalara başlarken Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ortalarda görünmemesi kafaları karıştırdı. Bordo-Mavili takımın başına geldikten sonra özellikle oynanan karşılaşmaların ardından İstanbul’a gitmesi dikkat çeken Yanal “Sözleşmesinde her maç sonu İstanbul’a gidecek madde mi var?” sorusunu gündeme getirdi. Taraftarlar bu sorunun cevabını beklerken, Yanal bu kez üç gün iznin bitmesine rağmen Trabzon’a dönmedi. İddialara göre, Bordo-Mavili takımın teknik adamı yurt dışına futbolcu izlemeye gitti.

Fakat işin aslının böyle olmadığı bildirildi. Yanal’ın futbolcularına 3, kendisine 4 gün izin verdiği, bunu duyan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun küplere bindiği öğrenildi. Hacıosmanoğlu’nun, Yanal’ın 4 gün izinli olduğunu tesadüf eseri duyduğu seslendirildi. Hacıosmanoğlu’nu arayan Samsunspor Başkanı İsmail Erkut Tutu’nun, iki kulüp arasındaki dostluğun pekişmesi için pazar günü hazırlık maçı teklif etti. Hacıosmanoğlu olumlu yanıt verdi ancak Yanal’ın durumunu hesaba katmadı. Yanal’ın 4 gün izinli olduğunu öğrenmesi bardağı taşıran son damla oldu. Akhisar maçı sonrası yaptığı açıklama ile deneyimli teknik adamla karşı karşıya gelen Hacıosmanoğlu’nun gözünde Yanal’ın kredisinin bu son olayla tamamen tükendiği iddia edildi.

Özer ÇALIK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap