SON DAKİKA



Haber > Spor > Geri sayım başladı

Geri sayım başladı

05 Nisan 2016 Salı - 09:29








 

Play-off’ta her geçen hafta heyecan biraz daha artarken, yarışta da dökülmeler devam ediyor. Son 3 haftaya girilirken, Büyükliman Beşikdüzü’nden sonra bu hafta da Yalıspor’a 3-0 mağlup olan Hekimoğlu Doğanspor umutlarına veda eden son ekip oldu. Haftanın en kritik mücadelesinde Hekimoğlu Doğanspor her ne olursa olsun bu denli hayati önem taşıyan bir karşılaşmaya hocasız çıkmamalıydı.

Hele de son haftaların formda takımı Yalıspor gibi bir rakip karşısında bir hafta daha sabredebilirdi. Ancak Lacivert- Beyazlılar bu hareketiyle biraz da sonunu hazırlamış gibiydi. Maçta Doğanspor oyuncuları final havasında değil, lige havlu atmış bir ekip gibi ruhsuzdular. Bu maçın ardından çıkan dedikoduların aslı nedir binilmez ama şike mücadelesi vermiş bir şehir olarak bırakın böyle bir olguda var olmayı, bu şehirde bu denli dedikoduların dahi çıkması büyük bir ayıp...

Son haftaların formda ekibi Yalıspor böylelikle büyük bir engeli daha saf dışına iterek, iddiasını sürdürdü. Lider Bahçecik ve Yolspor’un ardından üçüncü sırada yer alan Mavi-Beyazlılar’ı bu hafta da kuşkusuz Yolspor ile kıyasıya bir mücadele bekliyor. Bu, iki ekip için de bir final maçı.

15 puanlı lider Bahçecik, gerek fikstür avantajı gerek sahaya yansıttığı futbol ile kuşkusuz bu ligin şuanda en avantajlı ekibi. Her şey Kırmızı-Yeşilli ekibin elinde. Önüne gelen engeli ezip geçen Bahçecikspor’un kendi göbeğini kesecek olması Kırmızı-Yeşilli takımı bir adım daha öne itiyor. Önümüzdeki hafta Yalıspor-Yolspor karşılaşmasının oynanacağını da düşünürsek, Bahçecikspor’un hedefe ne kadar yakın olduğunu görebiliriz. Tabi maçlar oynanmadan da kazanılmıyor..


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap