SON DAKİKA



Haber > Spor > Gerçek rövanşı kazandık

Gerçek rövanşı kazandık

14 Mart 2017 Salı - 07:18








Takım olma yolunda sezon başına rağmen önemli yol kaydeden Trabzonspor bu maça bakıldığında kağıt üzerinde her yönüyle Akhisar’dan önde olan takımdı. Böyle olsa da Trabzonspor maçında da her maçta olduğu gibi oyun içerisinde kırılma noktaları gözle görülen bir olaydır. Maçın ilk dakikalarına baktığımızda dediğimiz gibi oyuna iyi başlayan Trabzonspor’du, lakin kalesinde golü gören takım da Trabzonspor’du. Aynı şekilde ilk golü kaçıran takım ise Akhisar Belediyespor’du.

Akhisar Belediyespor orta alandan oyuna hızlı çıkışlarında Trabzonspor kademedeki denge ayarlarını ayarlayamadı. Dolayısı ile rakip kolay geçilebildiği bir orta alandan iki pasla Trabzonspor kalesine inerken Bordo-Mavili takım da yedek kadrosunu saydığımız Akhisar’a pozisyon veren takımdı.

Bu dakikalara kadar Trabzonspor kenarları az daha iyi kullanabilse idi oyunun seyrini kendi lehine kullanmakta hiç de zorlanmayacaktı. Bir gerçek var ki Tolunay hoca orta alandaki presi iyi yapınca ve de oyunu kendi alanında karşılayınca hali ile Trabzonspor istediği oyunu rakibine kabul ettiremedi. Yine de Trabzonspor’un baskısı altında ilk 45 dakika Akhisar’ın 1-0’lık üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarı ne oynadığımıza bakıldığında oyunda sadece Akhisar’ın adam adama markajındaki üstünlüğünden başka görünen bir şey yoktu. Bu pres oyunu bireysel oyuna çevrilince Trabzonspor istediğini almakta hayli zorlandı. Oyun sistemini bozmadan kontrataklarla pozisyon arayan takım Akhisar Belediyespor’du.

Trabzonspor, N’Doye ile beraberliği sağlarken tabi ki büyük bir avantaj yakaladı.


Akhisar ise adam adama markajdan uzaklaşınca markajdan kurtulan Rodallega’nın penaltısı ile oyuna nokta koyuldu. Akhisar beraberliği kollama adına kendi alanından çıkamazken Trabzonspor penaltı ile ikinci golü buldu. Tabi ki kolay bir iş değildi. Ardından gelen golle ile skor tayin edildi.

Zor oldu ama kazanmasını bildi Bordo-Mavililer. Her şeye rağmen geriden öne geçmek bu ligde kolay değildir. Kazanmak güzel, üç puansa daha güzeldi. Tebrikler arkadaşlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap