SON DAKİKA



Haber > Spor > Gençlikspor’dan örnek bir proje

Gençlikspor’dan örnek bir proje

23 Ocak 2013 Çarşamba - 11:10




Geçtiğimiz sene Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Seyyah-Ulu Çınar ‘ın İzinde projesinin gençler tarafından benimsenmesinin ardınd





Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “Bakanlığımız tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve Trabzon’dan 1000’ün üzerinde gencimizi farklı illere gönderdiğimiz ve 2500 kişiyi ağırladığımız "Seyyah Ulu Çınar" projesi geliştirilerek 1 günlük programlar halinde yeniden gençlerle buluşturuluyor”dedi. Yazıcı, bu yıl düzenlenecek olan Seyyah -Bizim İller projesinin 4 Şubat -26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirileceğini ifade etti. Ayrıca “Ücretsiz olarak düzenlenecek olan Seyyah-Bizim İller projesine 14–18, 19–26 yaşları arasındaki gençler ilçelerimizden ilimize, il merkezimizden ilçelere ve ilçelerden ilçelerimize seyahat edeceklerdir. Seyyah -Bizim İller projesine katılmak isteyen gençlerimiz veli izin belgesini doldurarak Trabzon Gençlik Merkezine başvuru yapabilirler ''dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap