SON DAKİKA



Haber > Spor > Genç futbolcu hayatını kaybetti

Genç futbolcu hayatını kaybetti

31 Temmuz 2015 Cuma - 12:14




Antalyaspor’un alt yapı futbol takımında oynayan 18 yaşındaki Halil Fidan geçirdiği beyin kanaması nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi





18 yaşındaki Halil Fidan hayatını kaybetti... Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor’un 19 Yaş Altı Takımı'nda forma giyen Halil Fidan 22 Temmuz günü Meltem Bulvarı'nda otobüsten indikten sonra fenalaşarak yere yığılmıştı. Hastaneye kaldırılan ve yapılan muayene sonucunda beyin kanaması geçirdiği belirtilen oyuncu komadaki 9 gününde yaşam mücadelesini kaybetti. 18 yaşındaki genç oyuncu Halil Fidan’ın hayatını kaybetmesinin ardından Antalyaspor Kulübü bir açıklama gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada, "U19 Altyapı futbolcumuz Halil Fidan (18) geçirmiş olduğu beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede maalesef yaşamını yitirmiştir. Genç oyuncumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır, tüm camiamıza başsağlığı dileriz" denildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap