SON DAKİKA



Haber > Spor > Geldikleri gibi giderler

Geldikleri gibi giderler

14 Mart 2016 Pazartesi - 10:12




Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle ‘ayağa kalkma’ adına biraz olsun kıpırdayan Bordo-Mavililer, Beşiktaş’ı yenerek camiasına büyük bir sevinç yaşatmak is





Trabzonspor’da Beşiktaş maçı öncesi büyük yemin edildi. Ligdeki kötü günlere Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle ‘dur’ diyen ve ‘ayağa kalkma’ adına biraz olsun kıpırdayan Bordo-Mavililer, şampiyonluk mücadelesi veren rakibini erteleme maçında mağlup ederek, camiasına büyük sevinç yaşatmak istiyor. Bu maç öncesi kenetlenen Karadeniz ekibinde herkesin ağzından “Beşiktaş’ı yeneceğiz” cümlesi çıkıyor.

Teknik Direktör Hami Mandıralı, galibiyet için her zamankinden daha çok koşmaları ve taraftarların da desteğiyle rakibi baskı altına almaları gerektiğini söylerken, yönetim de bir an olsun futbolcuları yalnız bırakmıyor. Oldukça yüksek bir motivasyonla bu maça bilenen Trabzonspor’da, yönetimin bu maç öncesi oyunculara ödeme yapacağı da belirtildi. Bordo-Mavililer, bugün yapacağı antrenmanın ardından kampa girerek, maç saatini bekleyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap