SON DAKİKA



Haber > Spor > Gel de yanma!

Gel de yanma!

23 Şubat 2015 Pazartesi - 11:06








İki kulvarda iddiasını kaybeden Trabzonspor tüm gayretini ligde bir üst basamaklara tırmanmaya adamışken yakaladığı bu denli önemli fırsatı ne yazık ki şansın kendisine gülmemesi sebebiyle bu yarışta çok büyük bir yara alarak tepti. Yine de bu talihsiz tökezlemeye rağmen takım yoluna devam edecek gibi gözükmektedir.

Hani derler ya "Çıkmayan canda umut vardır" diye... Düşünün ki; bir takım doksan dakika mücadele ediyor, oyunun normal süresinde galip, maç bitti bitiyor. Sen oradan top musun nesin git adamın birinin kıçına çarp, kaleciyi kontrpiyede bırak, sonra da kaleye gir. Bu kadar da olmaz yani!

Be talih, bir kez de bizim yüzümüze gülsen ne olur!

***

Bu ana kadar yazdığımız, aldığımız notlar hep çöpe gitti. Şu ana kadar falanca veya filanca oyuncu hakkında müspet veya menfi birkaç eleştiri koy ortaya, rakibi veya kendi takımını eleştir, yorumla, güya onlara da futbol adına bir yön vermeye çalış, neticede aftan faso fiso...


Gol dedik de, bu nasıl goldür, bu nasıl topun mu diyelim futbolun mu diyelim adaletidir?

Yani adam şutunu çekse, kaleciyi avlasa, kaleci golünü adam gibi yese gam yemezsin.

Olmaz arkadaş, valla bu kadar da olmaz!

Kaleciye mi acırsın, oyunculara mı, bir adım öne geçecektin yukarıdan kopmamaya çalışıyorsun. Hangisine yanarsın? Olmuyor işte, olmayınca olmuyor. Bunun adaleti madaleti yok.

***


Sadece iki cümle katmak isterim Trabzonspor tarafına; tabii Mehmet'in ilk yarının son saniyesinde attığı frikiğin güzelliğine hayran kalmamak, takdir etmemek, alkışlamamak mümkün mü?

Nefisti doğrusu. Fakat bu arada şu bizim Erkan’ı, evet Erkan’ı uyaralım. "Erkan, yok, bu denli futbolla bu takımın oyuncusu olamazsın, sadece sol tarafta bir evlik parsel almışsın, durdun orada inşaat yapmaya, diğer taraflar yıkılıyor umurunda değil. Olmaz böyle futbol."

Bosingwa'ya da dokunalım... Son 3-4 maçtır olmaz hatalarla takımı zor durumda bırakıyor. Ayağındaki topu kaptırmak ona hiç ama hiç yakışmıyor. Bu futbolcuya da bir ikazda bulunmak gerekir. Zira onun bir hatası kalemizde gol demektir.

***

Dikkat! Bu maçta çok iyi bir moral yapacaktı Trabzonspor. Denilecek tek söz var: "Felek gözün kör olsun."

Ben Ersun hocaya sadece şunu demek isterim. Cardozo gözüküyor, koşmuyor, mücadele zaten yok, tamam anladık da rakip savunma hep üzerimize geliyor.

Bari Deniz'i çıkarma da savunmanın üzerine salsın, mücadele etsin, pres yapsın da rakibi bunaltsın. Fatih’i almana bir diyeceğimiz yok ama bana göre Cardozo’yu çıkarıp Deniz'i ortada bıraksaydın daha isabetli olurdu.


Veya artık Cardozo'nun bir iş görmesini istiyorsan onu yalnız, evsiz barksız komanın ne bize ne de sana bir faydası yoook.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap