SON DAKİKA



Haber > Spor > Gel bakalım Bursa!

Gel bakalım Bursa!

01 Ekim 2015 Perşembe - 10:31




Sahasında oynadığı son müsabakada Antalyaspor’u farklı deviren Çaykur Rizespor, gözünü Bursaspor’a dikti.





Süper Lig’in yenilgisiz tek takımı olan Çaykur Rizespor, sahasında konuk edeceği Bursaspor karşısında bu ünvanını sürdürmek istiyor. Sahasında son oynadığı Antalyaspor maçında 5-1 gibi farklı bir skorla galip gelmesini bilen Yeşil-Mavili ekip, evinde ağırlayacağı Bursaspor karşısında da üç puan hedefliyor. Lige yaptığı iyi başlangıçla moral bulan ve öz güveni artan Karadeniz ekibinde gözler hafta sonu oynanacak olan Bursaspor maçına çevrilmiş durumda. Avrupa Kupaları vizesi almak isteyen Çaykur Rizespor, Kasımpaşa beraberliğinin ardından evinde Bursaspor karşısında üç puandan başka bir şey düşünmüyor.

Karaman’ın yüzü gülüyor

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımın mücadele gücünden fazlasıyla memnun. Takımının yenilgisiz bir şekilde yoluna devam etmesi ile yüzü gülen Karaman, “Lig uzun bir maraton, rehavete kapılmadan adım adım ilerlemeliyiz. Takım olarak direncimiz her geçen maç artıyor. Üzerine koyarak ilerliyoruz. Bunun yanında sonuç olarak da iyi gidiyoruz. Şimdi evimizde oynayacağımız Bursaspor maçına odaklandık. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bursaspor ligin güçlü ekiplerinden. Evimizde oynayacağımız bu maçı kayıpsız geçmek istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap