SON DAKİKA



Haber > Spor > Gaziantep FK'den Marius Sumudica'ya destek

Gaziantep FK'den Marius Sumudica'ya destek

03 Ekim 2020 Cumartesi - 15:50




Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, teknik direktör Marius Sumudica'nın kendisini hem Türkiye'de hem de Avrupa'da kanıtlamış başarılı bir teknik adam olduğunu belirterek Rumen teknik adama güvenlerinin eksilmediğini bildirdi.





Büyükekşi yaptığı yazılı açıklamada, yönetim kurulunun dünkü Trabzonspor maçının ardından teknik direktör Marius Sumudica ile toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Toplantıda Sumudica ile geride kalan 4 haftanın değerlendirmesini yapıp ilerleyen haftalarla ilgili görüşmeler gerçekleştirdiklerini anlatan Büyükekşi, şöyle konuştu:

"Bu görüşmemizin amacı milli maçlar nedeniyle lige verilecek aranın ardından belirleyeceğimiz hedeflerdi. Toplantıda geride kalan 4 maçlık performansımız ele alınırken, teknik direktörümüz Sumudica'dan olan beklentimizi bir kez daha dile getirdik. Takımımızın oynadığı son 4 maçı değerlendirirken, özellikle iki güçlü rakibimiz olan Galatasaray ve Trabzonspor maçlarını da göz önünde bulundurduk. Sumudica, kendisini hem Türkiye'de hem de Avrupa'da kanıtlamış başarılı bir teknik adamdır. Geçtiğimiz yıl ligi 8. sırada tamamlayarak önemli bir başarı elde etmiştik. Hocamızla da bu doğrultuda görüşerek bu sezonun hedeflerini ve kendisinden olan beklentilerimizi bir kez daha dile getirdik. Sumudica'ya inancımız asla eksilmemiş olup, kendisine ve takımımıza güveniyoruz."

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap