SON DAKİKA



Haber > Spor > Gaziantep FK, Gençlerbirliği’ni 10 kişiyle mağlup etti

Gaziantep FK, Gençlerbirliği’ni 10 kişiyle mağlup etti

02 Mart 2021 Salı - 18:17




Ligde 3 maçtır gol atamayan Gaziantep FK, Gençlerbirliği'ni 10 kişi kalmasına rağmen geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup ederek 3 hafta sonra kazanmayı başardı.





Süper Lig’in 28. haftasında açılış maçı Gaziantep FK ile Gençlerbirliği arasında oynandı. Gaziantep Kalyon Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 2-1 kazanarak 3 maçlık galibiyet hasretini dindirdi.

Ligde 9 maçtır kazanamayan Gençlerbirliği, 20. dakikada Lima’nın golüyle 1-0 öne geçti. Devreye üstün giren Başkent ekibi, 58. dakikada Gaziantep FK’dan Mirallas’ın kırmızı kart görmesiyle avantaj elde etti.

Kırmızı karttan 1 dakika sonra Gaziantep FK, devrede oyuna giren Kenan Özer ile 59. dakikada 1-1’lik eşitliği yakaladı.

Dakikalar 79’u gösterdiğinde ise Jefferson, Güray Vural’ın asistinde kaleci Nordfeldt’i çaresiz bırakarak takımını 2-1’lik üstünlüğe taşıdı.

Ev sahibi takım bu galibiyetle 43 puana yükselirken, Gençlerbirliği 21 puanla küme düşme hattında haftayı tamamladı. Ligin 29. haftasında Gaziantep FK, Beşiktaş ile deplasmanda; Gençlerbirliği ise Başakşehir ile sahasında karşılaşacak.




 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap