SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'ın yeni çaresi Wellington

Galatasaray'ın yeni çaresi Wellington

10 Kasım 2015 Salı - 12:25




Melo'nun gidişi ile birlikte ön libero bölgesinde istediği verimi bir türlü alamayan Galatasaray, ocak transfer döneminde önceliği bu mevkiye verecek.





Galatasaray'da Wellington sesleri... Selçuk'un Rize'de sakatlanıp oyundan çıkmasının ardından orta sahadanın kötü görüntüsü ocak ayında düşünülmeyen ön libero transferini yeniden gündem haline getirdi. Listenin başında ise Brezilyalı Wellington yazıldı.

HOCA KARARINI DEĞİŞTİRDİ, ARTIK FORVET ARAMIYOR

Yönetimin 'Melo gitti yerine takviye yapamadık. Orta sahaya da oyuncu alalım' teklifine 3 hafta önce 'Elimde Rodriguez, Bilal var. Ocak ayında forvet istiyorum' diye yanıt veren Hamza Hamzaoğlu da Rize'deki görüntünün ardından karar değiştirdi. Başarılı hoca da Wellington transferine yeşil ışık yaktı.

MALİYETİ SADECE 2.5 MİLYON EURO OLACAK

FFP kriteri nedeni ile transfer konusunda kalitenin yanı sıra maliyeti de esas alan Galatasaray için Wellington'un uygun şartları da akıllara yatmış durumda. Oyuncunun kiralanması durumunda yıllık maliyeti 2.5 milyon euro olacak.


WELLINGTON KİMDİR?

Tam adı: Wellington Aparecido Martins

Doğum tarihi: 28.01.1991

Mevki: Ön libero

Boyu: 1.73


Güncel Kulübü: International (Kira)

Bonservis: Sao Paulo

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap