SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'ın Niasse aşkı

Galatasaray'ın Niasse aşkı

27 Ekim 2016 Perşembe - 14:12




Everton’da kadro dışı kalan ve uygun şartlarda kiralanabileceği öğrenilen Oumar Niasse, Sarı-Kırmızılıların iştahını kabarttı.





Galatasaray'ın sezon başında kiraladığı Kolbeinn Sigthorsson'un bir türlü iyileşmemesi, yeni forvet arayışlarını gündeme getirirken, son günlerde sürpriz gelişmeler de yaşanmaya başladı. Sarı-Kırmızılıların eski gözdelerinden Oumar Niasse aslana, "Beni alın" mesajı gönderdi. Everton'da kadro dışı kalan ve U-23 takımıyla idmana çıkan Niasse, menajeri Burak Sallak'a, "Galatasaray'la anlaşmaya çalış" talimatı verdi. Sallak da hemen başkan Dursun Özbek'le temas kurdu. Görüşmenin ardından Özbek daha sonra Everton'la iletişime geçti. İngiliz kulübü Senegalli oyuncunun kiralanmasına sıcak baktı. Maddi koşullar da Galatasaray için çok cazip olunca, 26 yaşındaki oyuncunun ligin 2. yarısında Sarı-Kırmızılı formayı giyme olasılığı iyice arttı. Galatasaray Niasse'yi kiralamaya kesin olarak karar verirse, Sightorsson'un kiralık sözleşmesini feshedecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap