SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'ın gözü Barça'da

Galatasaray'ın gözü Barça'da

18 Temmuz 2015 Cumartesi - 15:12




Sarı-Kırmızılılar, hazırlık maçlarında oynamasına izin verilmeyen Ardan Turan’ı kiralamak için Katalan ekibinin vereceği kararı bekliyor.





Galatasaray, Arda Turan kararını bekliyor. İspanya Futbol Federasyonu tarafından hazırlık maçlarında oynamasına da yasak getirilen Arda Turan’ın, Ocak 2016’ya kadar kiralama planını yeniden uygulamaya koyan Galatasaray, Barcelona’nın vereceği izne odaklandı. Daha önce milli oyuncunun kiralanması konusunda Arda’nın menajeri Ahmet Bulut ile Point Otel’de 9 Temmuz’da gizlice bir araya gelen ve teklifte bulunan Sarı-Kırmızılıların Başkanı Dursun Özebek’e Katalan ekibinin Teknik Direktörü Luis Enrique’den veto gelmişti. 

Ancak İspanya Futbol Federasyonu’nun verdiği bu kararla Aslan’ın umutları yeniden yeşerdi. Barcelona’nın Amerika’daki kampına katılacak olan milli oyuncunun kiralanması konusunu menajeri Ahmet Bulut, kamp sonrasında yeniden Luis Enrique ile görüşecek. Kulüpten izin çıkar, Arda da, “Tamam” derse, Galatasaray’da büyük buluşma gerçekleşecek. Öte yandan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman ise, "Arda'nın kiralanması yönünde benim veya bir başka yöneticimizin teması olmadı. Bunun gerçekleşme ihtimali zayıf. Ancak bu futbol ve her şey olabilir" diyerek iddiaları yalanladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap