SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'ın gözdesi Pereira

Galatasaray'ın gözdesi Pereira

03 Temmuz 2015 Cuma - 14:46




Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Sarı-Kırmızılılar, Lukas Podolski ve Lionel Carole ile anlaşmaya varmasının ardından şimdi de Maxi Pereira





Lukas Podolski ve Lionel Carole ile anlaşmaya varan Galatasaray, rotasını şimdi de Maxi Pereira'ya çevirdi. Benfica ile olan sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu ile görüşmelere başlayan Sarı-Kırmızılıların Uruguaylı oyuncunun menajeri ile yaptığı görüşmede 2 artı 1 yıllık sözleşme ve yıllık 2.5 milyon avroluk teklif de bulundu. Teklifini yapan ve beklemeye geçen Galatasaray, oyuncunun menajeri Paco Casal'ın talep ettiği imza parasını da ortadan kaldırmaya çalışıyor. 

Sarı-Kırmızılıların yanı sıra Roma, Porto ve Benfica ile de görüşmelerini sürdüren Maxi Pereira'ya son olarak Benfica, 2 artı 1 yıllık sözleşme ve yıllık da 1.5 milyon avro teklif etti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Benfica Başlanı Luis Felipe Viera, "Teklifimizi yaptık, bekliyoruz. Pereira şu anda ailesi ile birlikte tatilde ve tatil sonrası kararını iletecek" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap