SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'ın Alex kararı

Galatasaray'ın Alex kararı

02 Ağustos 2015 Pazar - 16:06




Sarı-Kırmızılılar, PSG’nin ısrarla istediği Telles için 12 milyon Euro istediği, Paris temsilcisinin ise düşünmek için süre istediği öğrenildi.





Alex Telles kararı verildi... Galatasaray, Alex Telles’i yakın takibe alan Fransız ekibi Paris Saint-Germain’in bir kez daha kapıyı çalması halinde 12 milyon Euro’ya el sıkışmayı düşünüyor. Aksi takdirde birçok Avrupa kulübünün takip ettiği 22 yaşındaki sol bek, bir sene daha elde tutulacak.

Hamza Hamzaoğlu, yönetimle yaptığı görüşmede yeni transfer Carole’ın gelmesi ve forma rekabetinin de artmasıyla bu sezon Telles’in performansının artacağı fikrinde. Hamzaoğlu ve teknik heyeti, Brezilyalının gelecek sezon başarılı bir futbol ortaya koyması hâlinde 15-20 milyon Euro’ya Avrupa’ya satılabileceğini öngörüyor.

Öte yandan Hamza Hamzaoğlu, takımdan gönderilecek oyuncuların listesini yönetime verdi. 24 günlük Avusturya kampının ardından kadroyu 33 kişiye düşürmeyi planlayan başarılı çalıştırıcı, ilk kamp sonunda Dany, Furkan ve Umut Gündoğan’ı kadro dışı bırakmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap