SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'ın yıldızı sezonu kapattı!

Galatasaray'ın yıldızı sezonu kapattı!

05 Ocak 2024 Cuma - 16:16




Geçtiğimiz haftalarda göğüs kasında kopma meydana gelen Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Sergio Oliveira sezonu kapattı.





Trendyol Süper Lig’in 19.hafta müsabakasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Okan Buruk ve öğrencileri bu maçı kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek isterken sarı-kırmızılı takımda kadro yapılanması da başladı.

Özellikle yönetim takıma fayda sağlayamayan isimlerle yollarını ayırmayı ve yerlerine yeni isimler katmayı planlıyor. Bu kapsamda antrenmanda yaşadığı sakatlığın ardından ameliyat olan futbolcu hakkında karar verildi.

SEZONU KAPATTI

A Spor’da konuşan Serhan Türk, bireysel antrenman sırasında göğüs kasında kopma meydana gelmesi sonrası ameliyat olan Sergio Oliveira’nın sezon sonuna kadar takımla birlikte olamayacağını ifade etti. Türk, futbolcunun sezonun bitmesine 1 ay kala takıma döneceği için Galatasaray'ın futbolcudan yararlanamayacağını söyledi.

CİMBOM GÖNDERMEK İSTİYOR

Türk, Galatasaray’ın Sergio Oliveira ile yollarını ayırmak istediğini de belirterek, “Oliveira sezon sonuna kadar yok. Galatasaray ileriye dönük perspektifte Oliveira’dan çıkmak istiyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap