SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'dan Falcao açıklaması

Galatasaray'dan Falcao açıklaması

03 Ocak 2021 Pazar - 15:46




Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Antalyaspor ile berabere kalarak zirve yarışında büyük bir yara alan Galatasaray, bugün ligin 17. haftasında oynayacakları Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı.





Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 17. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan oyuncular yenilenme çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra pas oyunları üzerinde duruldu.

Antrenmanın ana bölümünde dayanıklılığa yönelik oyunsal formda çift kale oyun oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Ryan Babel, kontrollü bir şekilde antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Fernando Muslera, kendisi için hazırlanan program dâhilinde kaleci antrenörler eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.

Peter Etebo ve Sofiane Feghouli'nin fizyoterapistler ve kondisyonerler eşliğinde tedavilerine devam edildi.


Antalyaspor maçında sağ üst arka adale grubunda zorlanma hisseden Radamel Falcao'nun sağlık durumunun, gerçekleştirilecek MR tetkiklerinin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

Galatasaray Futbol Takımı, Konyaspor maçı öncesindeki son antrenmanını yarın saat 11.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdikten sonra saat 16.00'da özel bir uçuşla Konya'ya giderek müsabaka için bu kentte kampa girecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap