SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'da sola yeni aday

Galatasaray'da sola yeni aday

12 Mayıs 2014 Pazartesi - 16:15




Şampiyonlar Ligi'ne direk katılabilmek için Beşiktaş ile kıyasıya bir mücadele veren Galatasaray'da, transfer çalışmaları hız kazandı.





Belçika basınında çıkan habere göre Galatasaray, Club Brugge'ün sol kanat oyuncusu Maxime Lestienne'e 10 milyon Euro teklif etti. Haberde Galatasaray'ın teklifinin, Belçika kulübü tarafından reddedildiği ve genç futbolcu için 15 milyon Euro istenildiği belirtildi. Galatasaray scout ekibinin Maxime'i uzun süredir izlediği ve İtalyan Teknik Direktör Mancini'ye olumlu yönde rapor verdikleri öğrenildi. Genç futbolcu bu sezon forma giydiği 40 mücadelede 10 gol atıp, 18 de asist yapmayı başardı. Demorgen adlı sitede ayrıca Sarı-Kırmızılıların sadece Lestienne için değil Anderlect'in savunma oyuncusu Kouyate için de girişimlerde bulunduğunu yazdı. Mancini'nin Kouayete'yi, ısrarla istediğini ve yaz transfer döneminde bu iki futbolcu ile ilgili hareketli saatlerin yaşanabileceğini belirtti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap