SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'da Muslera bilmecesi

Galatasaray'da Muslera bilmecesi

12 Ekim 2015 Pazartesi - 14:50




Ekonomik darboğazdan geçen Sarı-Kırmızılılarda genel sekreter Fatih İşbecer, Muslera’yı satmanın kulübü rahatlatmaya yetmeyeceğini söyledi.





Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün ‘UEFA'dan ceza alma riskimiz var’ sözlerinin ardından Genel Sekreter Fatih İşbecer de önemli açıklamalarda bulundu. Geçen hafta UEFA ile Finansal Fair Play görüşmesine oturan ve hafta sonu İstanbul'a dönen İşbecer, "UEFA ile toplantı 4 kademelik bir süreç. Son evrakların 15 Ekim tarihinde tesliminden sonra da kontrol günleri başlayacak. Fernando Muslera'yı satınca bu kulüp rahatlamaz. 70 milyon Euro'luk farktan bahsediyoruz. Bu geçmişteki gibi günlük çözümlere benzer. Biz UEFA'daki sıkıntımızı da projelerimizle bitireceğiz. Ekstrem bir teklif gelirse düşünürüz. Zaten geçen yaz Muslera'ya teklif de gelmedi" ifadelerini kullandı.

Yönetime gelirken bu riski bildiklerini kaydeden Fatih İşbecer, "Maalesef gerekli tedbirler alınmadığı için bu zarar büyümüş durumda. Ceza riski var mı, var! Cezanın boyutu var. Sen bu işi ne kadar iyi yönetirsen o kadar çabuk düzeltme imkanın var. G.Saray son yıllarda ilk kez transferi artıda bitirdi! +18 milyon Euro karla kapattık. Bunlara opsiyonları olan Telles ve Bruma dahil değil. Onları da eklersek toplam +35 milyon Euro oluyor. Aslında adam yolladığımızda gelecekteki yüklerden de kurtuluyorsun. 40 küsürden 24-26 futbolcuya indirdik kadromuzu. Bu maddi yönden iyi yansırken antrenmanların da kalitesi arttı!” diye konuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap