SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'da İnler sesleri

Galatasaray'da İnler sesleri

10 Temmuz 2015 Cuma - 17:07




Felipe Melo ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray, orta sahayı Gökhan İnler ile takviye edecek. Tecrübeli futbolcunun kulübü Napoli ile görüşmel





Galatasaray, bu sezonki 4. transferini Gökhan İnler’le yapmaya hazırlanıyor. Felipe Melo ile büyük ihtimalle yolları ayıracak olan Sarı-Kırmızılılar, Podolski, Bilal ve Jem Karacan’ın ardından Gökhan’ı da kadrosuna katmaya çalışıyor. Bu doğrultuda İtalyan kulübü Napoli ile görüşmeleri sürdüren Galatasaray Yönetimi, 2 milyon Euro’luk bonservis teklifinde bulundu. Napoli ise 4 milyon Euro talep ediyor. 

Eğer taraflar ortak bir noktada buluşursa, imzalar atılacak, çünkü Gökhan İnler, Galatasaray’a gelmeye dünden razı. Bunun en önemli nedeni ise geçtiğimiz haftalarda yaşanan teknik direktör değişikliği. Galatasaray ise bu transferi sonlandırmak için bir yandan bonservis bedelinin düşmesini, diğer taraftan Felipe Melo’nun durumunu bekliyor. Brezilyalı futbolcuyla devam eden krizin 20 Temmuz itibariyle bitmesi ve Gökhan İnler transferinin açıklanması yüksek ihtimal olarak gösteriliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap