SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'da Essien için son nokta!

Galatasaray'da Essien için son nokta!

22 Ocak 2014 Çarşamba - 16:31




Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ilk 16 turundaki rakibi Chelsea'nin deneyimli orta saha oyuncusu Micheal Essien'in transferinden vazgeçti.





Defansif orta saha olarak oynayan Ganalı oyuncunun transferi için başkan Ünal Aysal'ın sportif danışmanı Bülent Tulun, bir kaç defa FIFA menajeri Fabian Piveteau'yla görüştü. Essien'in temsil haklarını elinde bulunduran Piveteau, prensip olarak Galatasaray'ın teklifine sıcak baktıklarını söyledi. Galatasaray, Essien'e extralar hariç, yıllık, 3 milyon euro ödeyecekti; ancak bu teklif futbolcunun bonservis sorununu kulübüyle kendi çözmesi, Chelsea'yle olan sözleşmesini feshederek gelmesi koşuluyla yapıldı. Elbette ki bütün bunlardan önce gerekli olan şey Mancini'nin değerlendirmesiydi. Roberto Mancini, kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmenin ardından Essien'in transferinin gerekli olmadığı sonucuna ulaştı. Bunu, dün akşam yönetime bildirdi. Böylece Essien dosyası Galatasaray için kapanmış oldu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap