SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'a yeni sol bek

Galatasaray'a yeni sol bek

14 Kasım 2016 Pazartesi - 15:05




PSV Eindhoven ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayan Jetro Willems'in Sarı-Kırmızılıların radarında olduğu ortaya çıktı.





Fransız kulüplerinin takibinde olan Lionel Carole'u sezon sonunda iyi bir fiyata satmayı planlayan Galatasaray yönetimi, Fransız sol bekin boşluğunu Hollandalı Willems'le doldurmayı planlıyor. Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in, her maçını yakından takip ettiği Willems'i yönetime önerdiği öğrenildi. Hollanda Milli Takımı'nda da boy göstermeye başlayan 22 yaşındaki sol bek için vatandaşı Wesley Sneijder'in olumlu görüş verdiği öğrenildi. Ancak sezon sonunda bonservisi elinde olacak Willems'le İngiltere Premier Lig kulüpleri de ciddi biçimde ilgileniyor. Sarı-Kırmızılılar, oyuncuyla sezon sonunu beklemeden anlaşmayı planlıyor. PSV'de bu sezon 10'u lig toplam 16 maça çıkan Jetro Willems’un piyasa değeri 10 milyon Euro olarak hesaplanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap