SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'a Kopenhag çelmesi

Galatasaray'a Kopenhag çelmesi

05 Kasım 2013 Salı - 23:44




Şampiyonlar Ligi B Grubu dördüncü maçında yıllar önce UEFA Kupası zaferi yaşadığı statta Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşan Galatasaray, sah





Danimarka temsilcisi Kopenhag ile Türk Telekom Arena'da oynadığı maçı 3-1 kazanan temsilcimiz Galatasaray, daha önce UEFA Kupası'nı kazandığı Parken Stadı'nda rakibine 1-0'lık skorla boyun eğdi. Karşılaşmadaki tek gol 6. dakikada Braaten'den gelirken Galatasaray'ın golcüleri sessiz kaldı. Sarı kırmızılı ekip özellikle ilk yarıda birçok net gol fırsatını değerlendiremezken Felipe Melo'nun bir kafa vuruşu da direkten döndü. İkinci yarıda bir türlü istediği hücum organizasyonlarını gerçekleştiremeyen Galatasaray, aradığı beraberlik golünü bulamayınca sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Bu sonucun ardından Kopenhag gruptaki puanını 4'e yükseltirken aynı puandaki Galatasaray averajla 2. sırada yer aldı. B Grubu'ndaki diğer maçta ise Real Madrid ile Juventus İtalya'da oynanan karşılaşmada 2-2 berabere kaldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap