SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'a gözdağı!

Galatasaray'a gözdağı!

10 Mayıs 2014 Cumartesi - 11:21




Trabzonspor’un yetenekli ismi Özer Hurmacı, Galatasaray’ın Avni Aker’den eli boş gideceğini söyledi, "Maçın favorisi biziz" dedi.





Trabzonspor’da sakatlığı tamamen geçen ve oynamaya hazır olan Özer Hurmacı’dan Galatasaray maçı öncesi mesaj var. K.Erciyes, Gaziantep ve Bursaspor maçlarında forma giyemeyen Özer, "Tam form yakaladığım dönemde bu sakatlık kötü oldu. Ama Allah’tan iyileşmem uzun sürmedi. Galatasaray maçında oynayabilecek seviyedeyim. Hocam görev verirse elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu. Zor bir maçın kendilerini beklediğini belirten Özer Hurmacı, şunları söyledi: "Bizim Avrupa Ligi, Galatasaray’ın ise Şampiyonlar Ligi hedefi var. İki takım için de kader niteliğinde. Ama biz bu maçın favorisiyiz. Son haftalarda yenilmeyen bir takımız ve bu istikrarımızı sürdürmek istiyoruz. Asla puan kaybetme gibi bir düşüncemiz yok. Takım olarak kenetlendik ve üç puandan başka bir düşüncemiz yok."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap