SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'a gol atmak istiyorum

Galatasaray'a gol atmak istiyorum

02 Eylül 2016 Cuma - 11:53




Galatasaray'dan Kayserispor'a transfer olan Umut Bulut "Galatasaray'a karşı oynayacağın maçta gol atacak mısın?'' sorusuna 'Elbette' yanıtını verdi.





Riekerink'in kadro dışı bıraktığı ve sarı kırmızılı yönetimin 'Kendine takım bul' dediği tecrübeli golcü Umut Bulut Kayserispor'a nasıl transfer olduğunu anlattı. Galatasaray'a kırgın olmadığını söyleyen Kayseri Yeşilhisarlı futbolcu Umut, daha iyi şartlarda orta yolu bularak tranferinin gerçekleşmesini istediğini belirtirken, 33 yaşındaki milli oyuncu 'Memleketime geldiğim için çok mutluyum' dedi.

İŞTE UMUT BULUT'UN TRANSFER SÜRECİ

"Öncelikle bu transferin herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Artık Kayserispor forması altında Kayserispor için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bundan sonra oynadığım dönemlerde Kayserispor için goller atıp, katkı sağlamak istiyorum. Ben Kayserili, Yeşilhisarlıyım. Hem merkezde hem de ilçelerde akrabalarımız var. Kendi memleketime geldim. Tabii gönül isterdi ki Galatasaray'dan güzel bir şekilde ayrılmak ama şartlar bu şekilde gelişti. Memleketime geldiğim için mutluyum. İnşallah herkes için de hayırlı olur. Güzel bir camiaya, hedefleri olan bir camiaya geldim. İnşallah bundan sonra Kayserispor forması için ter dökeceğim. Elimden geldiği kadar takıma faydalı olmak istiyorum."

SADECE GALATASARAY'A DEĞİL TÜM MAÇLARDA GOL ATMAK İSTERİM

Takım arkadaşlarıyla tanısan ve onların tebriklerini kabul eden Umut'un Kayserispor forması altındaki ilk antrenmanında hayli neşeli olduğu görüldü. Yüzü sürekli gülen milli futbolcu, antrenmanı izleyen taraftarın ''Eski takımın Galatasaray'a karşı oynayacağın maçta gol atacak mısın?'' şeklindeki sorularına ''Elbette. Bir Kayseri sözü var, dostluk başka alışveriş başka diye. Ben, şu anda Kayserispor'un futbolcusuyum. Sadece Galatasaray değil, oynayacağım tüm maçlarda gol atmak hedefimdir'' diye sözlerini tamamladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap