SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'a bedava dünya yıldızı! 60 milyon Euro'ya alınmıştı

Galatasaray'a bedava dünya yıldızı! 60 milyon Euro'ya alınmıştı

03 Şubat 2023 Cuma - 15:41




Ara transfer dönemi için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir yandan da sezon sonu yapılacak olan hamleleri şimdiden planlıyor.





Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Cimbom, gelecek sezon Avrupa'da başarılı olmak istiyor. Dursun Özbek ve yönetimi, Avrupa kupalarında başarıyı hedefliyor ve bu noktada transferler için çalışmalar yapılıyor. Galatasaray'da sezon sonu için yapılacak hamleler için de çalışmalar başladı.

Orta sahasını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, dünyaca ünlü yıldız için nabız yokladı. Galatasaray'ın, Liverpool ile sözleşmesi bitecek olan Naby Keita'yı gündemine aldığı ifade edildi.

Gineli orta sahanın sezon sonunda takımdan ayrılabileceği ifade ediliyor. Bunu fırsat bilmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, sezon sonunda 27 yaşındaki oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Naby Keita, kariyerinde Horoya, Istres, Salzburg, Leipzig gibi takımların da formasını giydi. 1,72 boyundaki futbolcu 2018 yazında Leipzig'den Liverpool'a 60 milyon Euro bedelle transfer olmuştu.

Naby Keita, bu sezon İngiliz devinde 10 maça çıkarken gol veya asist katkısında bulunamadı. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap