SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray Wanyama ile anlaştı

Galatasaray Wanyama ile anlaştı

26 Ocak 2022 Çarşamba - 11:34




Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Montreal FC takımında forma giyen Victor Wanyama'nın transferinde aşama kaydetti. Torrent’in isteği üzerine transferi ön liberoda yoğunlaştıran sarı kırmızılılar, kariyerinin büyük bölümü Belçika, İskoçya ve İngiltere’de geçen tecrübeli oyuncuyla her konuda anlaştı.





Yeni Teknik Direktör Domenec Torrent’in "Ara Transfer döneminde alınması gereken futbolcular" listesinde ilk sırada yer alan ön liberonun kim olduğu bilgisine ulaşıldı. (Hürriyet) Son dakika... Galatasaray Wanyama ile anlaştı
Sarı kırmızılıların, kariyerinin büyük bölümünü Belçika, İskoçya ve İngiltere’de geçiren Kenyalı Victor Wanyama ile görüştüğü ve transferini imza aşamasına getirdiği öğrenildi.
Son dakika... Galatasaray Wanyama ile anlaştı
Kanada’nın Montreal FC Kulübü’nde forma giyen 30 yaşındaki Victor Wanyama ve menajeriyle bir haftadır temas halinde olan Galatasaray yöneticileri her konuda anlaşmaya vardı.
Son dakika... Galatasaray Wanyama ile anlaştı
İki yıl önce Tottenham’dan ayrılarak Montreal FC’ye transfer olan Wanyama’nın, Avrupa’ya dönmek istediği için Galatasaray’dan teklife olumlu yanıt verdiği belirtildi. Tecrübeli ön liberoyla söz kesen sarı kırmızılılar şimdi Kanada ekibiye anlaşmaya çalışıyor.Son dakika... Galatasaray Wanyama ile anlaştı
Son anda bir pürüz çıkmadığı takdirde 30 yaşındaki futbolcunun sezon sonuna kadar kiralık olarak sarı kırmızılı kulübe imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.Son dakika... Galatasaray Wanyama ile anlaştı
Wanyama’nın kesin olarak ayrılmak istemesi nedeniyle Montreal FC’nin kira bedelinde fazla bir sorun çıkarması beklenmiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap