SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray transferde harekete geçti! Bafetimbi Gomis için 'ağabey-lider' düşüncesi...

Galatasaray transferde harekete geçti! Bafetimbi Gomis için 'ağabey-lider' düşüncesi...

25 Ocak 2022 Salı - 15:31




Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, eski oyuncusu Bafetimbi Gomis'i 'ağabey-lider' olarak kadrosuna katmak için girişimlere başladı.





Süper Lig'de çalkantılı günler geçiren Galatasaray, Transfer operasyonu için düğmeye bastı.

Forvet arayışlarını sürdüren sarı kırmızılı ekip, eski oyuncusu Bafetimbi Gomis'i 'ağabey-lider' olarak kadrosuna katmak istiyor.

SÖZLEŞME KONUSUNDA FEDAKARLIK BEKLENİYOR

Galatasaray'da deneyimli golcünün hem sahada hem de saha kenarında takıma katkı sağlayacağı görüşü hakim.

Bafetimbi Gomis'in menajeriyle görüşmelere başlayacak olan sarı kırmızılı yönetim, 36 yaşındaki oyuncudan kontratı konusunda fedekarlık bekliyor.


MENAJERİ TARAFTARI HEYECANLANDIRDI

Bafetimbi Gomis'in menajeri Patrick Mendy, Al Hilal'den ayrılan oyuncusunun Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığını söylemiş ve Galatasaray'a kapılarının açık olduğunu vurgulayarak taraftarları heyecanlandırmıştı.

Deneyimli golcünün Türkiye'ye dönmeye hazır olduğunu vurgulayan Mendy, ''Galatasaray'a kapımız açık ve ne olacağını göreceğiz. Eğer onu isterlerse Galatasaray ile yarım kalan hikayeyi tamamlamak adına dönmekten kesinlikle mutlu olacak.'' demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap