SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray paylaşımı ayrılığa sebep oldu!

Galatasaray paylaşımı ayrılığa sebep oldu!

16 Nisan 2021 Cuma - 15:58




Fatih Karagümrük forması giyen Emre Çolak, kulübüyle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiğini duyurdu.





Devre arası transfer döneminde Fatih Karagümrük’e transfer olan ve bir süre önce yaptığı açıklamalar nedeniyle kadro dışı bırakılan Emre Çolak, sözleşmesini feshettiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir mesaj paylaşan Çolak, "Kadro dışı olmama rağmen sözleşme teklifinde bulunan Fatih Karagümrük’e teşekkür ederek, karşılıklı anlaşıp fesih yoluna gitmeyi tercih ettik. İki taraf için de hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

Neden kadro dışı kalmıştı!

Fatih Karagümrük formasıyla yeniden Süper Lig'e dönen Emre Çolak, altyapısından yetiştiği Galatasaray'ın şampiyon olmasını istediğini söylemişti. Kariyerine Galatasaray altyapısında başlayan ve sarı kırmızılı formayla üç şampiyonluk yaşadıktan sonra La Liga takımlarından Deportivo La Coruna'ya transfer olan Emre Çolak, "Beşiktaş avantajlı ama benim gönlüm Galatasaray'dan yana" ifadelerini kullanırken; Beşiktaş taraftarları bu sözlere tepki göstermişti. 

Karagümrük takımı bu açıklamanın ardından Emre Çolak'ı kadro dışı bırakmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap