SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray Neustadter'den vazgeçti!

Galatasaray Neustadter'den vazgeçti!

13 Haziran 2016 Pazartesi - 11:32




Rusya İngiltere maçında oynadığı futbolla sınıfta kalan Roman Neustadter Galatasaray yönetimini transfer konusunda bir kez daha düşündürdü.





Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda anlaşma sağlanan Roman Neustadter, Avrupa Şampiyonası’nda sahne aldı. Oyuncuyu izleyen yönetim 28 yaşındaki futbolcunun performansını yeterli bulmadı.

NEUSTADTER'İN İNGİLTERE KARŞISINDA OYNADIĞI FUTBOL ÇOK KÖTÜYDÜ

Galatasaray’ın her konuda anlaşma sağladığı Rus futbolcu Roman Neustadter’in İngiltere karşısındaki performansı kafa karıştırdı. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Rusya formasını ilk kez resmi bir maçta giyen 28 yaşındaki oyuncu ağır bulunurken, durumunun yeniden gözden geçirileceği belirtildi.

RUS OYUNCU HİÇ YETERLİ DEĞİL

Sarı-kırmızılı kulüp yetkilileri İngiltere karşısında izledikleri Neustadter’in ön liberodaki performansını yeterli bulmazken, rakibe göre ağır kalmasının handikap olduğu ayrıca futbolcunun istenen oyunu ortaya koyamamasında yeterli pasları alamaması ve Rusya formasını resmi bir maçta ilk kez giymesinin etkili olabileceği belirtildi.


"İNGİLTERE MAÇINDAN SONRA KAFAMIZ KARIŞTI"

Tecrübeli oyuncunun durumunu yeniden gözden geçirme kararı alan sarı-kırmızılılar, “Nevstadter, Mönchengladbach forması giyerken ön liberoydu. Schalke de bu bölgede forma giydi. Ancak son dönemde stoper olarak forma giyiyordu. Bu yüzden transferini istedik ve bitirme noktasına getirdik. Ancak İngiltere maçından sonra kafamız karıştı” yorumunda bulundular.

GALATASARAY NEUSTADTER'E 1,6 VE MAAŞ OLARAK DA 2 MİLYON EURO VERECEK

Galatasaray ile seneliği 2 milyon euroya prensipte anlaşan Rus futbolcuyla sözleşme imzalamak istenirse ayrıca imza parası olarak da 1.6 milyon euro verilecek.

(Skorer)


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap