SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray Lazio maçı nereden izlenir?

Galatasaray Lazio maçı nereden izlenir?

16 Eylül 2021 Perşembe - 19:26




Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında Lazio ile 3 puan için kozlarını paylaşıyor.





Galatasaray -Lazio maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde E Grubu başladı. Türk Telekom Stadı'nda bu sezon ilk maçına çıkan Galatasaray, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Teknik ekip, Avrupa'da, Lazio gibi bir takıma karşı yapılacak iyi bir başlangıcın, lige de pozitif yansıyacağını düşünüyor. Bu nedenle, zorlu mücadeleye yönelik özel bir hazırlık var. Terim'in ekibi, İtalyan temsilcisini tüm detaylarıyla analiz etti ve en ciddi taktik provayı dün sabahki idmanda gerçekleştirdi. 

Galatasaray-Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Avrupa Ligi Galatasaray maçı hangi kanalda?

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Lazio maçını Sloven hakem Matej Jug yönetecek. Bu akşam TSİ 19.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray-Lazio ilk 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Halil


Lazio: Strakosha, Lazzari, Felipe, Acerbi, Hysaj, Luis Alberto, Lucas Leiva, Akpro, Zaccagni, Felipe Anderson, Immobile

25. kez İtalyan rakip

Galatasaray, Avrupa kupalarında İtalyan takımlarıyla 25. randevusuna çıkacak. Sarı Kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası ve UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası’nda daha önce İtalyan takımları Lazio, Milan, Roma, Parma, Juventus ve Bologna ile toplamda 24 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda 7 galibiyet alan Galatasaray, 9 beraberlik, 8 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda 30 gol atarken, rakiplerinin 37 golüne engel olamadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap