SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray hazırlıkları hız kesmiyor

Galatasaray hazırlıkları hız kesmiyor

08 Mayıs 2014 Perşembe - 16:48




Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. Fransız oyuncu Florent Malouda ise teknik ekibin haberi olmamasına rağmen antrenmana katılmama





Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Galatasaray’ı ağılayacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde sürdürdü. Antrenmana, Malouda'nın yanı sıra dün evlenen Gökhan Alsan katılmazken, Özer Hurmacı tedbir amaçlı salonda çalıştı. Isınma hareketleri sırasında sakatlanan Marc Janko ise antrenmanı tamamlayamadı. Bordo-mavililer antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından şut çalışması yaparken, daha sonra çift kale maç yaptı. Sakatlığı geçen Bosingwa ile Bursaspor maçında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Yusuf Erdoğan’ın da çift kale maçta yer almaları sevinçle karşılandı. Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını 9 Mayıs'ta (Yarın), basına ve taraftara kapalı gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap