SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray, Erik Botheim'la anlaşma sağladı

Galatasaray, Erik Botheim'la anlaşma sağladı

01 Temmuz 2022 Cuma - 19:26




Galatasaray’dan golcü transferinde anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılı ekip takımıyla sözleşmesini tek taraflı fesheden golcü oyuncu ile anlaşma sağladı.





Okan Buruk yönetiminde yeni sezona hazırlanan Galatasaray golcü transferinde anlaşmaya vardı.

İmza parası ile beraber maaşlarının ödenmemesinden dolayı Krasnodar ile olan sözleşmesini fesheden Eril Botheim'ın hukuki durumunu araştıran sarı-kırmızılılar 22 yaşındaki oyuncu ile anlaştı.

RESMİ İMZA İÇİN HUKUKİ ARAŞTIRMA YAPILIYOR

Hukuksal bir sorun ile karşılaşmak istemeyen Cim-Bom bu konuda farklı yerlerden görüş alıyor. Galatasaray bu konuda “olur” yanıtı alırsa Botheim’in transferinin resmiyet kazanacağı öğrenildi.

SAVAŞ NEDENİYLE SERBEST KALDI


22 yaşındaki oyuncu, Bodo formasıyla dikkatleri çekti. Botheim, Ocak 2022'de 7 buçuk milyon avro bonservisle Rus ekibi Krasnodar'un yolunu tuttu. Ukrayna Rusya arasında çıkan savaş, genç oyuncunun Krasnodar'da maça çıkmadan serbest kalmasına neden oldu. 

AVRUPA'DA 6 MAÇ: 4 GOL - 4 ASİST

Bodo Glimt formasıyla 46 maçta 22 gol atıp 10 asist yapan Erik Botheim geleceğin çok önemli yıldızı olarak gösteriliyor. Genç yıldız güçlü fiziği ve hata toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekiyor. UEFA Konferans Ligi'nde çıktığı 6 maçta 4 gol, 4 asist yapan Norveçli oyuncu, Avrupa'nın önemli takımlarının takibindeydi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap