SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'ı çok seviyorum!

Galatasaray'ı çok seviyorum!

26 Nisan 2016 Salı - 11:28




Mircea Lucescu, Galatasaray’a yeşil ışık yaktı. Tecrübeli çalıştırıcı, 3 kulvarda birden yoluna devam eden takımının morali bozulmasın diye görüşmeler





Galatasaray sezon başında bile  Lucescu ile temas kurdu. Ancak o zaman Luce, tıpkı Trabzonspor’a dediği gibi, 12 yıldır çalıştığı Shakhtar Donetsk’i bu zor durumda bırakamayacağını ifade edip, sözleşmesini 1 sezon daha uzattı. Ukrayna’daki iç karışıklık ve savaş durumu sebebiyle Donetsk şehrinden taşınmak zorunda kalan Shakhtar, maçlarını bu sezon Lviv’de oynamak zorunda kaldı, birçok zorluk yaşadı.

Ayrılık vakti gelince...

Bu süreçte artık ayrılma vaktinin geldiğini anlayan Luce’nin kapısını yakın zamanda Galatasaray, bir kez daha çaldı. Sarı-Kırmızılılar, kulübün zor durumda olduğunu belirtip, göreve gelmesi için onu ikna etmeye çalıştı. Rumen hoca da, daha önce çalıştırdığı ve yakın ilişkilerinin bulunduğu Cim Bom’a yardım elini uzatacağını söyleyerek, özetle, “Kulübün durumunu biliyorum, Galatasaray’ı çok seviyorum” diyerek yeşil ışığı yaktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap