SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray, 37 yaşındaki Muslera'ya alternatif arıyor: 2 adaydan biri

Galatasaray, 37 yaşındaki Muslera'ya alternatif arıyor: 2 adaydan biri

19 Haziran 2023 Pazartesi - 12:57




Kadrosuna yerli kaleci takviyesi yapmak isteyen Galatasaray, önceliği Rennes forması giyen Milli kaleci Doğan Alemdar'a verdi.





Süper Lig'de geride kalan sezonu şampiyonlukla tamamlayarak 23. zaferini elde eden Galatasaray'da kaleci transferi için iki isim öne çıkıyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan haberde sarı-kırmızılıların Muslera'nın ardında yer alacak isim için iki aday belirlediği belirtildi.

Bu isimlerden önceliğin Rennes forması giyen 21 YAŞINDAKİ Doğan Alemdar olduğu aktarılırken transferin gerçekleşmemesi halinde Gaziantep'ten Günay Güvenç'in B planı olduğu kaydedildi.

Doğan Alemdar'ın Rennes'le 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Süper Lig'de sezonu Kasımpaşa'da kiralık olarak tamamlayan Güney Güvenç'in ise Gaziantep FK ile 1 yılda kontratı mevcut.

Galatasaray'ın Doğan Alemdar'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği, Güney Güvenç içinse düşük bir bonservis bedeli önermeyi planladığı kaydedildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap