SON DAKİKA



Haber > Spor > FUTBOLUN EN BÜYÜĞÜ

FUTBOLUN EN BÜYÜĞÜ

18 Ocak 2018 Perşembe - 10:38




Okul Sporları Genç Erkekler Futbol müsabakaları sona erdi.





Dünya Şampiyonluk unvanı olan 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Şehit Ünal Bıçakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 2-0 yenip şampiyonluğunu ilan etti

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Genç Erkekler (Liseler arası) Futbol İl Şampiyonası dün oynanan final karşılaşmalarıyla son bulurken Dünya Şampiyonu 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi (Erdoğdu Lisesi) kupanın sahibi oldu. Final maçında Şehit Ünal Bıçakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni (Ticaret Lisesi) 2-0 mağlup eden Bordo-Mavililer bu yıl da şampiyonluğunu ilan ederken şampiyon Trabzon’u gruplarda temsil etme hakkı elde etti.

Araklı Saffet Çebi Anadolu Lisesi, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’ni 4-1 mağlup ederek üçüncülüğü elde eden ekip oldu. Karşılaşmanın ardından yapılan kupa töreniyle dereceye giren okul ve sporcular kupa ve madalyaları verildi. Şehit Ünal Bıçakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tepki amaçlı kupa törenine katılmadı.

Finale yakışmayan görüntüler

Her yıl biraz daha geriye giden Okul Sporlarını Liseler Futbol final maçları polis olmadan başladı. Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı karşılaşmanın özellikle ikinci yarısı tansiyon yükseldi. Şehit Ünal Bıçakcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1 kırmızı kart görürken kulübede de bir oyuncu oyundan ihraç edildi. Tansiyonun düşmediği karşılaşmanın bitiminin ardından Turkuaz-Beyazlı ekip oyuncuları maçın hakemi Alparslan Şen’in üzerine yürüdü. Öğretmenlerin araya girmesiyle sporcular yatıştırıldıysa da bu görüntüler ne lise öğrencilerine ne de spor sahalarına yakışmadı. 


Şampiyon Erdoğdu Lisesi 2-0

Liseler Arası Erkekler Futbol İl Şampiyonası final maçında dün 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Şehit Ünal Bıçakcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kozlarını paylaştı. ASKF Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Bordo-Mavililer Batuhan ve Tuhanan’ın golleriyle 2-0 mağlup etti. Şehit Ünal Bıçakçı Mesleki ve Teknik Lise sporcuları kararları nedeniyle hakem triosuna maç tepki gösterdi.

HAKEMLER: Alpaslan Şen **, Zafer Gayretli **, Temel Yazıcı **

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ AL: Yakuphan ***, Doğukan ***, Emir Turgut ***, Ercan ***, Furkan ***, Mertcan ***, Atakan ***, Muzaffer ***, Onur Emre ***, Mustafa ***, Yunus ***, M.Umur ***, Berkehan ***, Tunahan ***, Semih ***, Göktuğ ***, Batuhan ***, Emir ***

ŞÜB MESLEKİ VE TEKNİK AL: Ümit **, Enes **, Behlül **, Sefa **, Eray **, Hakan **, Furkan **, Emral **, Yasin **, Gürkan Kaynak **, Gürkan Zengin **, Arif **, Muhammet **, Taha **, Uğurcan **, Yaser **, Abdulkadir **, Farukcan **, Arda **, Emirhan **, Erdem **, Adem **


GOLLER: Dk.28 Batuhan, Dk.57 Tunahan (15 Temmuz Şehitleri)

KIRMIZI KART: Batuhan (ŞÜB Mesleki ve Anadolu Lisesi)

Akyüz’e teşekkür

Akyüz, spor ve sporcunun hep yanında. Liseler arası finaline adını yazdıran Şehit Ünal Bırçakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin forma sponsoru olan Dursun Akyüz Otomotiv sahibi Ahmet Akyüz’e maç öncesinde onurlandırıldı. Ticaret Lisesi eski mezunlarından olan Akyüz’e okul Müdürü Murat Bayram forma takdim ederek teşekkür etti.

Yunus MERMERTAŞ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap