SON DAKİKA



Haber > Spor > Futbolu bırakırım!

Futbolu bırakırım!

10 Ekim 2015 Cumartesi - 11:28




Trabzonspor'un 1 numarası Onur'dan 'ayrılacak' iddialarına net mesaj...





Onur Kıvrak sessizliğini bozdu... Ligdeki kötü gidişatın Onur'un üzerine yıkılmaya çalışılması, taraftarların da tepkisine yol açarken, bordo-mavili ekibin 1 numarasının itibarsızlaştırılarak kulüpten gönderileceği yönündeki söylemler, özellikle sosyal medyada taraftarları adeta çileden çıkartıyor. Lige verilen aradan sonra bomba gibi geri dönmek isteyen Trabzonspor'un 1 numarası için "Teknik ekip Mersin maçında da onu oynatmayacak" dedikoduları yapılmaya başlandı. 

Gurur duyuyorum

Onur'un ise tüm dedikodulara kulak tıkadığı ve özellikle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in verdiği moralin ardından kendisine yeni bir sayfa açmak için kolları sıvadığı öğrenildi. Onur'un yakın çevresine "Trabzonspor formasını yaklaşık 10 yıldır büyük bir gurur ile giyiyorum. Trabzon'dan gideceğine futbolu bırakırım" dediği öğrenildi. Maddi konularda da kendi alacaklarını hep arka planda tutup takım kaptanı olarak arkadaşlarının sesi olan Onur'u taraftar çok seviyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap