SON DAKİKA



Haber > Spor > Futbolcular menajer oyununa gelmesin

Futbolcular menajer oyununa gelmesin

24 Temmuz 2020 Cuma - 19:45




Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlumuz Semih Hekimoğlu, son günlerde piyasada birçok menajerin, Hekimoğlu Trabzon FK ismini kullanarak transfer görüşmeleri yaptıklarını duyduklarını söyledi.





Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlumuz Semih Hekimoğlu, son günlerde piyasada birçok menajerin, Hekimoğlu Trabzon FK ismini kullanarak transfer görüşmeleri yaptıklarını duyduklarını söyledi. Bu durumun kendilerinden habersiz olduğunu ifade eden Semih Hekimoğlu, “Bizim öncelikli hedefimiz iç transfer olacak. İç transfer konusunu tamamladıktan sonra dış transfere yöneleceğiz” dedi.

Dış transfer konusunda da çalışmalarının yürütüldüğünü kaydeden Semih Hekimoğlu, “Bugüne kadar sadece 1 isimle prensip anlaşması yaptık. Başka hiçbir oyuncu için girişimimiz olmadı. Ama çalışmalarımız devam ediyor. Piyasada birçok menajerin Hekimoğlu Trabzon FK ismini kullanarak bizim adımıza transfer görüşmeleri ve pazarlıkları yaptıklarını duyuyoruz. Bu görüşmelerin bizimle ilgisi yoktur” 

“Biz bir oyuncuyu istediğimiz zaman direk oyuncunun kendisi ile irtibata geçeriz. Sonrasında talip olduğumuz oyuncu eğer bize, ‘Benim menajerim bu kişi’ dediği anda o menajerle görüşmelerimizi yaparız. Bizim adımıza hiç kimse piyasada transfer çalışması yapmasın. Transferde Hekimoğlu Trabzon FK adına tek yetkili şahsım Semih Hekimoğlu’dur. Bizim kendisi ile iletişime geçmediğimiz hiçbir futbolcu menajerlerin oyununa gelmesin” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap